Lüks Otomobil Alev Alev Yandı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde park halindeki lüks otomobil, kandil gecesi sürücüsü camideyken alev alev yandı.Olay, İçerişehir Mahallesi tarihi Eşrefoğlu Camisi yanında bulunan İsmail Ağa Medresesi arkasındaki boşluk alanda meydana geldi....

Lüks Otomobil Alev Alev Yandı
banner98
Konya’nın Beyşehir ilçesinde park halindeki lüks otomobil, kandil gecesi sürücüsü camideyken alev alev yandı.
Olay, İçerişehir Mahallesi tarihi Eşrefoğlu Camisi yanında bulunan İsmail Ağa Medresesi arkasındaki boşluk alanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İsmail İncer’e ait 42 CLS 57 plakalı park halindeki lüks otomobil, sürücüsü kandil gecesi münasebetiyle camideyken bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Yanan otomobilin her iki yanında bulunan araçlar, alevlerden zarar görmemesi için vatandaşlar tarafından ittirilerek uzaklaştırılmaya çalışılırken, bir otomobil camı kırılarak içine giren bir kişi ve vatandaşların yardımıyla çekilerek yanmaktan son anda kurtarıldı.
OLAYDA 2 ARAÇ DA ZARAR GÖRDÜ
Büyük paniğin yaşandığı alanda, zaman zaman patlama sesleri de duyuldu. Olay yerine sevk edilen itfaiye aracı, cami çevresindeki yoğun park trafiği ve yolların dar olması nedeniyle alana girmekte güçlük çekerken, yanan otomobile ilk müdahale camiden çıkan vatandaşlar ve mahalle sakinleri ile görevliler tarafından yangın söndürme tüpleri ve bir evden uzatılan hortumla su sıkılarak yapıldı.
Çok sayıda aracın bulunduğu park alanına bir süre sonra güçlükle girmeyi başaran itfaiye aracı ile alevlere müdahale edildi. Yangın bir süre sonra kontrol altına alınarak söndürülürken, lüks otomobil kullanılamaz hale geldi. Olayda, 2 aracın da alevlerden zarar gördüğü belirlendi.
Polis, kundaklanma şüphesi üzerinde dururken, itfaiye ve olay yeri inceleme ekipleri otomobilde inceleme yaptı.
Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2016, 14:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0