Korsan Taşımacılığa Tedbir

Samsun’un Çarşamba ilçesinde Şoförler Odası’nın dile getirdiği korsan taşımacılığa karşı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün önlem alacağı belirtildi.Çarşamba Şoförler Odası Başkanı Musa Bala, İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah...

Korsan Taşımacılığa Tedbir
banner98
Samsun’un Çarşamba ilçesinde Şoförler Odası’nın dile getirdiği korsan taşımacılığa karşı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün önlem alacağı belirtildi.
Çarşamba Şoförler Odası Başkanı Musa Bala, İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretinden dolayı Başkan Musa Bala’dan memnun olduğunu belirten İlçe Emniyet Müdürü Serdar, korsan taşımacılık hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Ziyarette Emniyet Müdürü İlker Serdar’a korsan taşımacılığın son günlerde yaygınlaştığını ifade eden Bala, “Korsan taşımacılık ilçemizde gün geçtikçe yaygınlaşıyor. Bu duruma bir an önce önlem almamız gerekiyor. Şoför kardeşlerimiz bu durumdan çok şikayetçi. Korsan taşımacılık yüzünden onlarca yolcularını kaybediyorlar. Bu çeşit taşımacılığın hayati açıdan da tehlikesi büyük. İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak bu olaya bir an önce el atılmasını istiyoruz” dedi.
Başkan Musa Bala’yı dinleyen İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar, konuyla ilgili bir an önce gereken önlemleri alacaklarını belirterek, “Korsan taşımacılığı ilçede gerçekleştirenleri tespit edeceğiz. En kısa sürede bu işlemi yapanlara gereken işlemleri yapacağız” ifadelerini kullandı.
Başkan Musa Bala ayrıca korsan taşımacılığa karşı vatandaşlara bilgilendirme broşürü dağıtacaklarını belirtti.
Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2014, 23:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0