banner102

Kızıyla Son Kez Görüşüp Kendini Vurdu

Aydın’ın Nazilli ilçesinde yaşayan bir vatandaş akşam saatlerinde Akçay Nehri kenarına gidip kendini av tüfeği ile vurarak intihar etti. Şahsın intihar etmeden önce kızını arayıp kızı S.T. ile son kez görüştüğü ve görüşmenin...

Kızıyla Son Kez Görüşüp Kendini Vurdu
Aydın’ın Nazilli ilçesinde yaşayan bir vatandaş akşam saatlerinde Akçay Nehri kenarına gidip kendini av tüfeği ile vurarak intihar etti. Şahsın intihar etmeden önce kızını arayıp kızı S.T. ile son kez görüştüğü ve görüşmenin hemen ardından kendini vurduğu öğrenildi.
Nazilli ilçesi Pınarbaşı Mahallesinde oturan ve uzun süredir koah tedavisi gördüğü öğrenilen Hüseyin Okyay (58) isimli şahıs akşam hava karardıktan sonra kendisine ait 09 PB 954 plakalı otomobille Akçay nehri kenarındaki piknik alanının ilerisine geldi. Edinilen bilgiye göre bilinmeyen bir nedenden dolayı bunalımda olduğu öğrenilen Hüseyin Okyay, tek kırma av tüfeği ile bir ağacın dibine oturup kızını aradı. Bir süre kızı S.T. ile konuşan Okyay konuşmayı tamamladıktan sonra yanındaki av tüfeği ile kendisini başından ateş edip intihar etti.
Akçay Nehri kenarında silah sesi duyan bir şahsın ihbarı üzerine bölgeye gelen jandarma, bölgede Hüseyin Okyay’ı kucağında av tüfeği bir ağaca yaslanarak feci şekilde hayatını kaybetmiş vaziyette buldu. Cesedin yanında bulunan bir adet cep telefonu da ele geçirilirken, olay yerine gelen Hüseyin Okyay’ın yakınlarının saldırgan tavırları dikkat çekti. Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerindeki incelemesinin ardından ceset otopsi için hastaneye kaldırılırken olayla ilgili tahkikatın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.
Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2015, 08:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0