Kızıltepe’de Terör Operasyonu: 7 Gözaltı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, 7 kişiyi silahlarıyla beraber yakaladı.Mardin’in Kızıltepe ilçesinde PKK’ya yönelik bir operasyon düzenlendi. Bir ihbar üzerine düzenlenen operasyonda çok sayıda...

Kızıltepe’de Terör Operasyonu: 7 Gözaltı
banner98
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, 7 kişiyi silahlarıyla beraber yakaladı.
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde PKK’ya yönelik bir operasyon düzenlendi. Bir ihbar üzerine düzenlenen operasyonda çok sayıda silah ele geçirildi, 7 kişi gözaltına alındı.
Konu ile ilgili Mardin Valiliği’nden yapılan açıklamada, Kızıltepe’de 155 Polis İmdat hattına bir şahıs tarafından “İlçede polis, asker, hakim, savcı veya kaymakama suikast düzenlemek isteyen 4-5 kişi 2 ayrı adreste saklanıyorlar’’ şeklinde yapılan bir ihbarın değerlendirilmesi neticesinde saat 19.00 sıralarında söz konusu adreslere operasyon düzenlendiği belirtildi.
Yapılan operasyonda bir adet M16 uzun namlulu tüfek, 11 adet şarjörü ile 516 adet fişeği, 2 adet Kalaşnikof marka uzun namlulu tüfek ile 500 adet fişeği, 4 adet tabanca, 8 adet şarjörü ve 99 adet fişeği, bir adet hücum yeleği ve çok sayıda örgütsel dokümanın ele geçirildiği ifade edilen açıklamada, operasyonda 7 kişinin de gözaltına alındığı kaydedildi.
Açıklamanın devamında, “Gözaltına alınan şahıslar hakkında gerekli tahkikata adli mercilerce başlanmıştır. Bölücü Terör Örgütü’nün eylem ve faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalışmalar aralıksız ve kararlı bir biçimde devam etmektedir” denildi.
Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2015, 08:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0