banner102

Kazazede Kalp Masajıyla 2 Kere Hayata Döndü

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde 2 gün önce aldığı akülü bisikleti ile duvarı devirip bir evin bahçesine düşen yaşlı adamın duran kalbini 112 acil servis ekibi kalp masajıyla yeniden çalıştırdı.Edinilen bilgiye göre, Çanakkale’nin...

Kazazede Kalp Masajıyla 2 Kere Hayata Döndü
Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde 2 gün önce aldığı akülü bisikleti ile duvarı devirip bir evin bahçesine düşen yaşlı adamın duran kalbini 112 acil servis ekibi kalp masajıyla yeniden çalıştırdı.
Edinilen bilgiye göre, Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde 2 gün önce aldığı akülü bisikleti ile gezintiye çıkan 80 yaşındaki Şerif Ali Özer, Tepecik Mahallesi Subaşı Sokak’ta bulunan evinin yakınındaki 4 yol kavşağında bisikletinin direksiyon hakimiyetini yitirerek duvara çarptı. Çarpmanın etkisi ile yıkılan duvarla birlikte bir evin bahçesine düşen Özer’in kalbi durdu. Olay yerine gelen 112 acil servis ekibi yaşlı adamın duran kalbini tekrar çalıştırarak Bayramiç Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı yaşlı adamın kalbi bir kerede hastanede durdu. Burada da tekrar yapılan kalp masajı ile ikinci kez hayata döndürülen Özer, ambulans helikopterle Kepez Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi. Görgü tanıkları, “Şerif Ali Özer iki gün önce yeni aldığı akülü bisikleti ile evine gelirken duvara çarptı. Duvarın yıkılması ile birlikte bir evin bahçesine düştü” dediler.
Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2015, 04:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0