Kazada Ölen Azeri Öğrenciler İçin Gözyaşları Sel Oldu

Uşak’ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 3 Azeri uyruklu öğrenci için Uşak Üniversitesi’nde tören düzenlendi.Dün gece meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Azeri uyruklu Ulvi Sadıgov (21), Elvin Hüseynov (21)...

Kazada Ölen Azeri Öğrenciler İçin Gözyaşları Sel Oldu
banner98
Uşak’ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 3 Azeri uyruklu öğrenci için Uşak Üniversitesi’nde tören düzenlendi.
Dün gece meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Azeri uyruklu Ulvi Sadıgov (21), Elvin Hüseynov (21) ve Anar Musazade (21) isimli öğrenciler için Uşak Üniversitesi’nde tören düzenlendi. Kılınan cenaze namazının ardından cenazeler ülkelerine gönderildi.
Cenaze törenine Uşak Valisi Seddar Yavuz, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, Azerbaycan Ankara Başkonsolosluğu Eğitim Müsteşarı Necibe Nesibova, Uşak İl Emniyet Müdürü Ogün Toprak, kazada hayatını kaybeden Ulvi Sadıgov’un amcası Giyas Sadıgov ve dayısı Tağı Ağagur, akademik personel ve binlerce öğrenci katıldı. Azerbaycan bayrağına sarılı naaşların merasim alanına getirilmesinin ardından Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, "Üç değerli öğrencimizi elim bir trafik kazası sonucu kaybettik. Her canlı ölümü tadacak. Öğrencilerimizin gurbette olmaları, misafirimiz olmaları, hayatlarının ilkbaharında olmaları bizi acıya boğmuştur. Azerbaycan’dan üniversitemize ilim öğrenmek için gelen kardeşlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum" dedi.
Kazada hayatını kaybeden Azeri uyruklu üniversite öğrencileri Ulvi Sadıgov, Elvin Huseynov ve Anar Musazade için Uşak İl Müftüsü Fuat Altıntaş tarafından ayrı ayrı cenaze namazı kıldırıldı. Cenaze töreni sırasında Azerbaycan Ankara Başkonsolosluğu Eğitim Müsteşarı Necibe Nesibova ve ölenlerin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Cenazeler Azerbaycan’a gönderilmek üzere karayolu ile İstanbul Atatürk Havalimanı’na gönderildi.
Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2014, 08:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0