banner102

Kayan Otomobil Bahçeye Uçtu, Facia Ucuz Atlatıldı

Bartın’da bir otomobil geri geri kayması sonucu bir sitenin bahçesine uçtu. Bahçede kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.Edinilen bilgiye göre olay, Demirciler Mahallesi şahin sitesinde meydana geldi. Çaycuma’dan kayınvalidesini ziyaret...

Kayan Otomobil Bahçeye Uçtu, Facia Ucuz Atlatıldı
Bartın’da bir otomobil geri geri kayması sonucu bir sitenin bahçesine uçtu. Bahçede kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.
Edinilen bilgiye göre olay, Demirciler Mahallesi şahin sitesinde meydana geldi. Çaycuma’dan kayınvalidesini ziyaret için Bartın’a gelen İnanç Kurtuluş 67 TT 798 plakalı otomobilini garaja park ederek eve çıktı. Daha sonra mahalle sakinleri büyük bir gürültü duydu. Olayı gören vatandaşlar hemen polisi aradı. Kazaya tanıklık eden bir vatandaş, bahçede 10 dakika önce çocukların olduğunu belirterek kaza esnasında bahçede çocukların olmamasının büyük bir faciayı önlediğini söyledi. Otomobilin el frenini çekmeyi unutan ise İnanç Kurtuluş, “Çaycuma’dan ziyaret için kayınvalidemi ziyarete geldim. Tam eve çıktım büyük bir gürültü duydum. Can kaybının olmamasına çok sevindim” dedi.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2015, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0