Kamyonet At Arabasına Çarpti Kaçtı: 4 Yaralı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde kamyonetin at arabasına çarpması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.Alınan bilgilere göre, şehir merkezine doğru seyir halinde bulunan Abuzer T.’nin kullandığı at arabasına, plakası ve sürücüsü...

Kamyonet At Arabasına Çarpti Kaçtı: 4 Yaralı
banner98
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde kamyonetin at arabasına çarpması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.
Alınan bilgilere göre, şehir merkezine doğru seyir halinde bulunan Abuzer T.’nin kullandığı at arabasına, plakası ve sürücüsü belirlenmeyen bir kamyonet çarparak kaçtı. Kazada at arabası üzerinde bulunan İhsan Y., Gülsüm Y., Mustafa Y. ve Abdullah K. yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ve sivil araçlarla Siverek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
At arabası kullanılmaz hale gelirken, at arabasının parçaları yola savrulması sonucu yoldan geçen araçlarda ise maddi hasar meydana geldi. Kaza yerinde polis ekipleri güvenlik önlemleri aldı. Kazadan etkilenen diğer araçlar çekici yardımıyla çekildi.
Görgü tanıklarından Mustafa Karael, “Biz okulda oturuyorduk. Korkunç bir görüntüyle irkildik. Olay yerine geldiğimizde at arabasına çarpan kamyonet olay yerinden kaçtı. At arabasının üzerinde bulunan 4 kişi yerdeydi. Durumu sağlık ekiplerine bildirdik. Sağlık ekipleri gelene kadar yaralılara su ve ilk yardımda bulunduk” dedi.
Polis ekipleri kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2014, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0