banner102

Kaçan Kurbanlıkların Peşine Taksiyle Düştü

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, yaşlı bir adam, otlatırken kaçan koçlarını taksiyle kovaladı. Kurbanlıklar, polis ve vatandaşların yardımı ile yakalandı.Olay, Bursa-İstanbul yolunda İznik kavşağında meydana geldi. Hayvan pazarından...

Kaçan Kurbanlıkların Peşine Taksiyle Düştü
Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, yaşlı bir adam, otlatırken kaçan koçlarını taksiyle kovaladı. Kurbanlıklar, polis ve vatandaşların yardımı ile yakalandı.
Olay, Bursa-İstanbul yolunda İznik kavşağında meydana geldi. Hayvan pazarından önceki gün aldığı 4 koç alan Derviş Titiz, hayvanlarını İznik kavşağındaki çimenliğe otlatmaya götürdü. Çimenlikte bir süre otlayan kurbanlık hayvanlar, yoldan geçen arabalardan ürkerek koşuşturmaya başladı. Gemlik istikametine doğru koşmaya başlayan hayvanların önüne geçemeyen yaşlı adam, yoldan geçen bir taksiyi durdurdu. Taksiyle hayvanları takip eden yaşlı adam, bu sırada durumu polise bildirdi.
Yoldan geçen sürücüleri tehlikeye sokan hayvanlar orta refüje daldı. Yol kenarındaki esnaflar tarafından fark edilen hayvanlar refüje kıstırıldı. Yakalanan hayvanlarının yanına taksiyle gelen yaşlı adam, vatandaşlara teşekkür etti. Trafik polislerince sahibine teslim edilen hayvanlar, bir kamyonete konularak götürüldü.
Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2014, 22:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0