banner102

İntihar Etmek İsteyen Kişiye Yemek Ismarlayıp Alışverişe Götürdüler

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan bir alışveriş merkezinin çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan şahıs polis ekipleri tarafından yemek ve alışveriş sözü ile aşağıya indirildi.Alınan bilgiye göre, İzmit Perşembe Pazarı...

İntihar Etmek İsteyen Kişiye Yemek Ismarlayıp Alışverişe Götürdüler
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan bir alışveriş merkezinin çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan şahıs polis ekipleri tarafından yemek ve alışveriş sözü ile aşağıya indirildi.
Alınan bilgiye göre, İzmit Perşembe Pazarı mevkiinde bulunan bir alışveriş merkezinin çatısında intihar amaçlı bir şahsın olduğunu gören çevredeki vatandaşlar durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken itfaiye ekipleri ise şahsın bulunduğu yerin altında şişme minder açtı. Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin birlikte düzenlediği mitingin başlamasına dakikalar kala meydana gelen olayda intihar etmek isteyen kişiyi indirmek için polis ekipleri yoğun çaba harcadı.
Bir miktar borcu olduğu ve uzun zamandır da aç olduğunu belirten Hüseyin Ş. (24) isimli şahıs, yaklaşık 1 saat süren ikna çabalarının ardından Güvenlik Şube Müdürü Coşkun Opak’ın çabaları ile çıktığı çatıdan aşağıya indirildi. İntihar etmek isteyen Hüseyin Ş. isimli şahsa polisler alışveriş merkezinde öce yemek ısmarladı, ardından da mağaza mağaza gezerek birlikte alışveriş yaptılar. Daha sonra şahıs ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü.
Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2015, 19:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0