banner101

İnegöl’de Feci Kaza

Bursa-Ankara karayolu üzeri İnegöl ilçesinde meydana gelen feci kazada bir kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Hurdaya dönen araçta sıkışan anne bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, sıkışan kızı ekiplerin uzun uğraşları...

İnegöl’de Feci Kaza
Bursa-Ankara karayolu üzeri İnegöl ilçesinde meydana gelen feci kazada bir kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Hurdaya dönen araçta sıkışan anne bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, sıkışan kızı ekiplerin uzun uğraşları sonucu kurtarıldı.
Edinilen bilgilere göre, Eskişehir istikametinden Bursa’ya gitmekte olan sürücü Rahim Sarısu yönetimindeki 34 EB 6914 plakalı özel otomobil, İnegöl ilçesindeki ışıklı kavşakta iddiaya göre kırmızı ışıkta geçerken, Bursa istikametinden gelip kavşaktan Akhisar istikametine dönmekte olan sürücü 33 yaşındaki Ahmet Kalem yönetimindeki 16 BMP 26 plakalı özel otomobile yandan çarptı.
Çarpmanın etkisi ile savrulan 16 BMP 26 plakalı özel otomobilde sürücü Ahmet Kalem ile birlikte eşi 33 yaşındaki Ayşe Kalem, kızları 10 yaşındaki Sümeyye Kalem ve 12 yaşındaki Seher Kalem ile 36 EB 6914 plakalı özel otomobilin sürücüsü Rahim Sarısu ve yanında bulunan Serdar Çatal yaralandı.
GENÇ KADIN HAYATINI KAYBETTİ
Kaza yerine çok sayıda Ambulans ve İnegöl İtfaiyesi Arama Kurtarma ekibi sevk edildi. Yaralılardan dördü olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılırken, 16 BMP 26 plakalı özel otomobilde sıkışan anne Ayşe ve kızı Sümeyye Kalem’in kurtarılması için ekipler seferber oldu. Sağlık ekipleri kalbi duran anne Ayşe Kalem’i hayata döndürebilmek için uzun süre kalp masajı yaparken, İtfaiye ekipleri ise sağlık ekiplerinin de yardımı ise sıkışan küçük kızı kurtarmak için çalışma yürüttüler. Küçük kız ekipler tarafından sıkıştığı yerden kurtarılarak İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülürken, anne Ayşe Kalem yapılan bütün müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.
ANNEM GİDİYOR
Sıkıştığı yerden kurtarılmaya çalışılan Sümeyye Kalem, bir yandan ekiplerin direktiflerini yerine getirmeye çalışırken, bir yandan da ön koltukta oturan annesine yapılan müdahaleyi izledi. Kalp masajı sırasında cihazın ötmesi üzerine telaşlanarak “annem gidiyor, anneme bir şey oluyor” dedi bağırdı.
Kaza nedeniyle kapanan Bursa-Ankara karayolu, araçların kaza yerinden kaldırılması, itfaiye ekipleri tarafından temizlik çalışması yapılmasının ardından trafiğe açıldı.
Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2015, 06:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0