banner102

Hırsız 89 yaşındaki kadının parmağını kırıp yüzüğünü gasp etti

Kütahya’da 89 yaşındaki kadının yüzüğü ve küpeleri, evine giren şüpheli tarafından parmağı kırılarak gasp edildi.İstiklal Mahallesi’nde yalnız yaşayan Kadriye İrveni’nin (89) evine giren kimliği belirsiz şüpheli, yaşlı kadını...

Hırsız 89 yaşındaki kadının parmağını kırıp yüzüğünü gasp etti
Kütahya’da 89 yaşındaki kadının yüzüğü ve küpeleri, evine giren şüpheli tarafından parmağı kırılarak gasp edildi.
İstiklal Mahallesi’nde yalnız yaşayan Kadriye İrveni’nin (89) evine giren kimliği belirsiz şüpheli, yaşlı kadını darp edip parmağını kırarak altın yüzüğü ve küpelerini çaldı. Yaralanan yaşlı kadın, 112 Acil Servis ekibince Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, zanlının yakalanması için çalışma başlattı.
Tedavisinin ardından evine getirilen Kadriye İrveni, yaşadığı olayı gözyaşları içinde anlattı. Evinde ışıklar sönük halde tek başına oturduğu sırada bazı sesler duyduğunu belirten İrveni, "Eve oğlumun geldiğini zannettim. Tanımadığım bir erkek şahıs odama girerek, ’Bağırırsan seni keserim, öldürürüm’ dedi. Önce küpelerimi aldı, daha sonra parmağımdaki altın yüzüğümü almaya çalıştı. Çıkartamayınca parmağımı kırarak yüzüğü alıp beni duvara doğru fırlattı. Kafamı duvara vurunca baygınlık geçirdim. O sırada hırsız kaçmış. Kendime geldiğimde hemen komşularıma gidip yardım istedim. Daha sonra eve oğlumla polisler ve ambulans geldi. Beni öldürecek diye çok korktum" ifadelerini kullandı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0