Hatay’da Lastik Yangını

Hatay’ın Antakya ilçesi Haraparası Mahallesinde kimliği belirsiz kişiler tarafından yakılan yaklaşık bin adet lastik çevrede korkulu anların yaşanmasına neden oldu.Haraparası Mahallesi Oto Galericiler Sitesinin yan tarafından bulunan boş...

Hatay’da Lastik Yangını
banner98
Hatay’ın Antakya ilçesi Haraparası Mahallesinde kimliği belirsiz kişiler tarafından yakılan yaklaşık bin adet lastik çevrede korkulu anların yaşanmasına neden oldu.
Haraparası Mahallesi Oto Galericiler Sitesinin yan tarafından bulunan boş arazide atıl durumdaki lastiklerin kimliği belirsiz kişilerce yakılmasının ardından bölgeyi yakılan lastiklerin siyah dumanları kapladı. Yangının başlamasından dört buçuk dakika sonra gelen Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri 6 yangın söndürme aracı ve 25 itfaiye personeli ile yangına müdahale etti. Köpüklü sularında kullanıldığı yangında daha sonra büyükşehir belediyesine bağlı bir kepçe ile lastiklerin üzerine kum dökülerek yangın kontrol altına alınmaya çalışıldı.
İki saat süren yangın uzun uğraşların sonucunda kontrol altına alındı. Daha sonra yangın alanında soğutma çalışması yapıldı.
Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2014, 19:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0