Hastahanede Çıkan Yangın Büyük Paniğe Neden Oldu

İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesinin kalorifer dairesinde yangın çıktı. Çıkan yangın sonucu hastalar panik yaşadı.İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesinin kalorifer dairesinde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın...

Hastahanede Çıkan Yangın Büyük Paniğe Neden Oldu
banner98
İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesinin kalorifer dairesinde yangın çıktı. Çıkan yangın sonucu hastalar panik yaşadı.
İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesinin kalorifer dairesinde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Çıkan yangını gören vatandaşlar durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye gelirken, hastanenin girişinde bozulan ambulans, itfaiyelerin gecikmeli olarak yangına müdahale etti. Çıkan yangın sonrası çevreyi ve hastaneyi duman kapladı. İtfaiyenin yaklaşık 1 saatlik müdahalesi sonrası çıkan yangın söndürürdü.
HASTALAR BÜYÜK ENDİŞE DUYDU
Dumandan etkilenen hastalar soluğu dışarıda aldı. Çıkan yangın sonucu büyük panik yaşadığını ve o esnada yemek yediğini belirten bir hasta, “Tabi görünce yangını, o esnada yemek yiyordum ben, heyecanlandık tabi. Yangın tehlikeli bir durum bide hasta olunca ve yaş yetmişe dayanınca nefes darlığı da olunca haliyle panik olduk” dedi.
Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2015, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0