banner101

Gümüşhane’de İş Makinesi Kazası: 1 Ölü

Gümüşhane’nin merkeze bağlı Yağlıdere köyünde meydana gelen iş makinesi kazasında, kanal kazan operatör, makinenin 100 metrelik şarampole yuvarlanması sonucu feci şekilde can verdi.Edinilen bilgiye göre köyün Bulutlu (Krom) mahallesi Çayıroğlu...

Gümüşhane’de İş Makinesi Kazası: 1 Ölü
Gümüşhane’nin merkeze bağlı Yağlıdere köyünde meydana gelen iş makinesi kazasında, kanal kazan operatör, makinenin 100 metrelik şarampole yuvarlanması sonucu feci şekilde can verdi.
Edinilen bilgiye göre köyün Bulutlu (Krom) mahallesi Çayıroğlu mevkiinde kendisine ait iş makinesiyle içme suyu kanalı kazan 45 yaşındaki 3 çocuk babası Süleyman Kazancı, bölgede çalıştığı sırada henüz bilinmeyen bir nedenle 100 metrelik şarampole yuvarlandı.
Yalnız çalıştığı için görgü tanığının olmadığı olayda, akşam saat 16.30 sıralarında bölgeden aracıyla geçen bir vatandaşın şarampole devrilen iş makinesinin yanan farlarını görmesiyle yaptığı ihbar sonucu, bölgeye çok sayıda kurtarma ekibi sevk edildi.
Aracın yuvarlandığı yerin çok dik ve havanın da yağışlı olması nedeniyle zor şartlar altında gerçekleştirilen kurtarma çalışmalarında, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, takla atarak ters dönen aracın altında sıkışan operatör Kazancı’yı bulunduğu yerden çıkarmak için vinç talebinde bulundu.
Bölgeye gelen vincin, coğrafi şartlar nedeniyle şarampole yuvarlanan araca ulaşamaması sonucu bu kez bölgede yol çalışması yapan İl Özel İdaresine ait bir dozer olay yerine sevk edildi. Vincin iş makinesine uzanabileceği mesafede bir alan oluşturan dozerin çalışmasının ardından saat 21.30 sıralarında Kazancı’nın cansız bedeni aracın altından sıkıştığı yerden çıkarıldı.
Gümüşhane Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Kazancı’nın cenazesi, yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.
Kazada yaşamını yitiren Süleyman Kazancı’nın Yağlıdere köyü muhtarı İdris Kazancı’nın abisi olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2014, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0