banner102

Genç Aşıklardan 12 Gündür Haber Alınamıyor

Erzurum’da aileleri ilişkilerine onay vermeyince ortadan kaybolan 13 yaşındaki Gamzenur A. ile 17 yaşındaki Sezer A.’dan 12 gündür haber alınamıyor.Erzurum’da yaşayan 13 yaşındaki Gamzenur A., ailesinin ilişkilerine karşı çıkması üzerine...

Genç Aşıklardan 12 Gündür Haber Alınamıyor
Erzurum’da aileleri ilişkilerine onay vermeyince ortadan kaybolan 13 yaşındaki Gamzenur A. ile 17 yaşındaki Sezer A.’dan 12 gündür haber alınamıyor.
Erzurum’da yaşayan 13 yaşındaki Gamzenur A., ailesinin ilişkilerine karşı çıkması üzerine 17 yaşındaki Sezer A. ile birlikte 9 Eylül’de ortadan kayboldu. 12 gündür polislerin her yeri didik didik aramasına rağmen gençlerin izine rastlanmadı.
17 yaşındaki Sezer A.’nın annesi Asuman A. (55), 12 gündür çocuklarından haber alamadıklarını ve başlarına kötü bir şey gelmiş olmasından korktuklarını söyledi. Gamze’nin ailesine de seslenen kanser hastası anne, “Çocukların mutlu olması için elimizden geleni yapalım ve orta yolu bulalım. Çocuklar daha önceden de kaçıp bize gelmişlerdi. Evde oturduk. Daha sonra ben kızın ailesine giderek kızı istedim Ama Gamze’nin ailesi bana, ’Ne verebilirsin?’ deyince Sezer ile Gamze tekrar kaçmaya karar verdi. Gamze, oğlumu arayıp, ‘Ben dışarı çıktım, gel beni götür’ dedi. Daha sonra eşim arayıp oğlumuzun evden kaçtığını söyleyince ben bir anda panikledim. Çocuklar kaçtıktan sonra biz bütün aile toplanarak Gamze’nin ailesinin yanına gitmek istedik ama bizi kabul etmediler. 12 gündür çocuklar ortadan yok. Nerede olduklarını bilmiyoruz. Çocukların başına bir şey gelmesinden korkuyorum. Çocuklar kaçtıktan sonra bizim kapıya mektup bırakmışlar. Mektupta, ’Biz çok mutluyuz. Aileler uzlaşırsa biz ortaya çıkacağız’ yazıyordu. Çocuklar okulda tanıştı, internetten falan tanışmadı. Okulda birbirlerini görmüşler ve konuşmuşlar. Oğlum Gamze’yi getirip bizimle tanıştırdı, oturduk, beraber yemek yedik. Bu son olayda da ailesi Gamze’nin Sezer’le gezdiğini duyunca kızı dövmüş. O da oğluma mesaj atıp, ‘Beni dövdüler. Durma gel. Ben evden çıktım seni bekliyorum’ demiş. Gece saat 02.00’de oğlum beni arayıp, ’Ben Gamze’yi kaçırdım, bizi kimse ayıramaz’ dedi. Bence biz aileler olarak orta yolu bulalım ve çocuklarımız mutlu olsun” şeklinde konuştu.
"İKİNCİ OĞLUMUN DA CEZAEVİNE GİRMESİNE DAYANAMAM"
Bir oğlunun cezaevinde olduğunu, ikinci oğlunun da cezaevine girmesini dayanamayacağını söyleyen Asuman A., "Oğlumdan 12 gündür haber alamıyorum. Kendisini çok merak ediyorum ve buradan oğluma sesleniyorum. Ortaya çıkın. Sizi hepimiz merak ediyoruz. Belki kızın ailesi de razı olacak, sonra bir yüzük takarız. Bıraksınlar çocuklar mutlu olsun. Ben sadece devletimden, adaletimden bana yardım etmesini istiyorum. Ben kanser hastasıyım. Benim zaten bir çocuğum cezaevinde. İkinci çocuğumun da cezaevine girmesine dayanamam" dedi.
Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2014, 12:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0