banner102

FETÖ operasyonunda 8 tutuklama

Bursa’nın İnegöl ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonlar kapsamında gözaltına alınan aralarında iş adamları, öğretmenler ve ev hanımının da bulunduğu 8 kişi tutuklandı.FETÖ/PDY’ye...

FETÖ operasyonunda 8 tutuklama
Bursa’nın İnegöl ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonlar kapsamında gözaltına alınan aralarında iş adamları, öğretmenler ve ev hanımının da bulunduğu 8 kişi tutuklandı.
FETÖ/PDY’ye yönelik operasyonlar kapsamında Bursa ve İnegöl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İnegöl’de yaklaşık 2 hafta önce gözaltına alınan iş adamları M.Ş., H.Y.K., B.Y., S.T. ve R.Y., öğretmenler Ö.T. ve Y.D. ile ev hanımı A.Y., emniyetteki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Savcı ve hakim karşısına çıkan 8 kişi, yaklaşık 12 saat süren mahkemenin ardından tutuklandı. Tutuklanmasına karar verilen ev hanımı A.Y. Yenişehir Cezaevi’ne , diğer 7 kişi ise Bursa Kapalı Cezaevi’ne götürüldü. Saatlerce adliye önünde bekleyen zanlıların yakınları, tutuklananları alkışlar ve sloganlar ile cezaevine uğurladılar.
Son tutuklamalar ile İnegöl’de tutuklanan iş adamları ve öğretmenlerin sayısı 17’ye yükseldi.
Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2016, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0