Fenerbahçe Ankara Şubesine Saldırı

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Ankara’daki şubesine bir grup tarafından taşlı sopalı saldırı yapıldı. Fenerbahçe Ankara Temsilcisi Yasemin Duru, “Lütfen birimizin canına kimse kastetmeden bu olaylara bir önlem alsınlar” dedi.Fenerbahçe...

Fenerbahçe Ankara Şubesine Saldırı
banner98
Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Ankara’daki şubesine bir grup tarafından taşlı sopalı saldırı yapıldı. Fenerbahçe Ankara Temsilcisi Yasemin Duru, “Lütfen birimizin canına kimse kastetmeden bu olaylara bir önlem alsınlar” dedi.
Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Ankara’daki şubesine, saat 20.00 sıralarında ‘Ankaragücü’ taraftarı oldukları iddia edilen kalabalık bir grup tarafından taşlı sopalı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıyı, binanın boş olduğu bir anda ‘Ankaragücü’ sloganı atan çok sayıda taraftarın gerçekleştirdiği iddia edildi.
Olayı gören çevredeki vatandaşlar, polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda asayiş ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, binada geniş güvenlik önlemleri aldı ve olay yeri inceleme ekiplerine haber verildi. Olayın yaşandığı yere gelen ekipler, binada detaylı bir inceleme gerçekleştirdi.
Olayla ilgili açıklama yapan Fenerbahçe Ankara Şube Temsilcisi Yasemin Duru, “Biliyorsunuz biz 20 gün öncede bir saldırıya uğradık. Bugün de böyle bir olay oldu. Özellikle istediğimiz bir şey var, yetkililerin bu failleri bir an önce bulup cezalarını vermeleri. Çünkü anlaşıldı ki bu böyle süre gidecek” diye konuştu.
“İçeride dua ediyoruz ki hiç kimse yoktu” diyen Duru, “Çünkü kaldırım taşlarını sökerek saldırıda bulunmuşlar. Yaklaşık 20-30 kişilik bir grup, sloganlar atarak ve ellerinde sallama diye tabir ettiğimiz bir buçuk metrelik döner bıçaklarıyla geldikleri için çevreden çok gören olduğu halde, biliyorsunuz burası çok işlek bir cadde, hiç kimse müdahale edememiş. Biz şiddetle kınıyoruz ve artık Fenerbahçe’ye yapılan saldırıların son bulmasını istiyoruz. Rica ediyoruz sesleniyoruz yetkililere; lütfen birimizin canına kimse kastetmeden bu olaylara bir önlem alsınlar. Biz artık daha fazla bu sinir bozukluğuna dayanamayacağız. Gerçekten çok zor bir durumdayız. Herkese sesimizi duyurmak istiyoruz. Failler bulunsun lütfen” ifadelerini kullandı.
Trabzon’da da bir saldırıya uğradıklarını ve kimsenin suçunu, günahını almak istemediklerini belirten Duru, “Ankaragücü sloganları atıldığı söylendi. Ama birkaç gün öncede Trabzon ile bir tartışma yapıldı. Ankaragücü’nün onlarla birlikte olduğu söylendi bizlere. Tabi bunların hepsi bir söylenti. Buraya olay yeri inceleme ekipleri geldi, emniyet geldi. Gerekli araştırmayı yaptılar. Umuyoruz ki bir an önce failler yakalanacaktır. Ama tabi sosyal medya çalkalanıyor şu anda, herkes bir şeyler söylüyor. O yüzden de diyoruz ki bu olay dallanıp budaklanmadan bir an önce failler ortaya çıkarılsın. Yeter artık biz daha fazla bunlarla muhatap olmak istemiyoruz, bizi rahat bıraksınlar. Gerçekten çok sıkıntılı bir durum” şeklinde konuştu.
“Sanki çok güzel bir şey olmuş gibi burada yaptıklarını sosyal medyadan paylaşmışlar” ifadelerini kullanan Duru, “Spor bu, bunun daha ötesi yok kardeşim. Ne istiyorsunuz, bu eğlence işi eğlenmenize bakın niye saldırıda bulunuyorsunuz. Ne Geçti elinize, ben onu çok merak ediyorum. Bir şey geçiyorsa insanların eline biz de gidelim saldıralım oraya buraya” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2015, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0