banner102

Evlerindeki Patlamadan Canlarını Zor Kurtardılar

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir evde, yaşanan patlamanın ardından yangın çıktı. Ev sahibi çift, son anda kendilerini dışarı atarak kurtardı.Olay, Cedit Mahallesi İnönü Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 7 katlı binanın...

Evlerindeki Patlamadan Canlarını Zor Kurtardılar
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir evde, yaşanan patlamanın ardından yangın çıktı. Ev sahibi çift, son anda kendilerini dışarı atarak kurtardı.
Olay, Cedit Mahallesi İnönü Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 7 katlı binanın altıncı katında patlama meydana geldi. O sırada evde olan Erhan ve Ekin Koç çifti patlamanın ardından hemen evden çıkarak canlarını zor kurtardı. Patlamayı duyan vatandaşların ihbarı ile olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine kısa sürede ulaşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yangına hemen müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi esnasında ev sahibi Ekin Koç’un baygınlık geçirmesi üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekibi çağırıldı.
Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi evlerinde yangın çıkan çifti ambulans içerisinde sağlık kontrolünden geçirdi. Yaşadıkları olayı 112 Acil Tıp Teknisyenine anlatan ev sahibi Erhan Koç, “Evde otururken yan odada bir anda patlama meydana geldi. Sesi duyar duymaz eşimi de alıp dışarı koştum. O sırada bir süre dumana maruz kaldık. Benim biraz başım dönüyor ama durumum iyi. Eşim baygınlık geçirdi” dedi.
Evde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik müdahalesi sonucunda söndürülürken, İzmit’in en işlek caddelerinden biri olan İnönü Caddesi’nde müdahale esnasında trafiğe kapatıldı. Yangının meydana gelmesine sebep olan patlamanın nedeni henüz öğrenilemezken, bina sakinleri büyük korku yaşadı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2015, 08:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0