Elazığlı Şehidin Naaşı Memleketine Getirildi

Diyarbakır’da çıkan çatışmada şehit olan 47 yaşındaki polis memuru Cengiz Erdur’un naaşı, Elazığ’daki kardeşinin evine getirilerek helallik alındı. Şehidin babasının ve 1’i polis 3 kardeşinin ise böbrek ve kalp rahatsızlığından...

Elazığlı Şehidin Naaşı Memleketine Getirildi
banner98
Diyarbakır’da çıkan çatışmada şehit olan 47 yaşındaki polis memuru Cengiz Erdur’un naaşı, Elazığ’daki kardeşinin evine getirilerek helallik alındı. Şehidin babasının ve 1’i polis 3 kardeşinin ise böbrek ve kalp rahatsızlığından dolayı vefat ettiği öğrenildi.
Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesinde dün sabah saatlerinde Baro Başkanı Tahir Elçi’nin öldürüldüğü çatışmada yaralanan 2 çocuk babası polis memuru Cengiz Erdur, yapılan müdahalelere rağmen dün akşam saatlerinde şehit olmuştu. Şehit polis memuru Erdur’un naaşı, Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törenin ardından uçakla Elazığ’a getirildi. Helallik alınması için şehidin naaşı, babası ve 3 kardeşinin geçtiğimiz yıllarda geçirdikleri rahatsızlık nedeniyle hayatını kaybetmesi nedeniyle en küçük kardeşi Adem Erdur’un Abdullahpaşa Mahallesi 250. Sokak Medya Sitesi’ndeki evinin önüne getirildi. Şehidin naaşının gelmesi ile birlikte sokakta bekleyen kalabalık gözyaşlarına hakim olamadı. Şehidin eşi Melek, kızı Arzu, oğlu Eren ve kardeşi Adem Erdur güçlükle ayakta durdu. Kur’an-ı Kerim okunması ve dua edilmesinin ardından şehidin naaşı son yolculuğuna uğurlanmak üzere Mevlana Camii’ne götürüldü.
Şehidin babası Sırrı Erdur’un 2007 yılında, ağabeyi polis memuru Mehmet, diğer ağabeyi İsmail ve kardeşi Tarık Erdur’un ise kalp ve börek rahatsızlarından dolayı hayatlarını kaybettiği öğrenildi.
Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2015, 14:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0