banner102

Elazığ’da 900 Polisle ‘Huzur’ Operasyonu

Elazığ’da 900 polisin katılımı ile ‘Huzur23’ operasyonu düzenlendi.Elazığ’da İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek’in yönettiği ve kentin giriş çıkışları dahil umuma açık yerlerin tamamının kontrol edildiği ’Huzur23’ operasyonu...

Elazığ’da 900 Polisle ‘Huzur’ Operasyonu
Elazığ’da 900 polisin katılımı ile ‘Huzur23’ operasyonu düzenlendi.
Elazığ’da İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek’in yönettiği ve kentin giriş çıkışları dahil umuma açık yerlerin tamamının kontrol edildiği ’Huzur23’ operasyonu 900 polisin katılımıyla gerçekleşti. Elazığ ile bağlantılı Malatya, Diyarbakır, Bingöl ve Tunceli yollarının bulunduğu 12 noktada polis ekipleri eş zamanlı geçiş yapan araçları kontrol etti. Polisin durdurarak tek tek aradığı 447 araçtan 11’ine 11 bin 600 lira cezai işlem uygulandı. 162 umuma açık istirahat ve eğlence mekanını denetleyen polis, toplamda 2 bin 675 kişiyi sorgudan geçirdi. Yapılan denetim ve uygulamalarda çeşitli suçlardan aranan 3 şüpheli yakalanırken, 1 adet kuru sıkı tabanca,11 adet mermi ve esrar maddesi ele geçirildi.
Uygulama noktalarını gezen İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek yaptığı açıklamada, “Daha önceden de yaptığımız gibi Huzur 23 operasyonlarından birini daha gerçekleştiriyoruz. Operasyona toplam 900 civarında personel katıldı. Bunlardan 12’si sabit nokta olmak üzere 15’i de il merkezindeki açık yerlerde genel uygulama yapıyorlar” dedi.
Uygulamaya tüm şubelerden ekiplerin katıldığını kaydeden İşlek, “Bu uygulamalarda amaç önleyici hizmettir. Elazığımızın huzurunun bozulmaması için 24 saat bu çalışmalarımız devam edecektir. Bu konuda vatandaşlarımızdan almış olduğumuz moral ve destek, motivasyonla bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için tüm arkadaşlarımızla aralıksız bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.
DOLANDIRICILARA DİKKAT
Vatandaşlara da telefon dolandırıcılığıyla ilgili uyarıda bulunan İşlek, “Vatandaşlarımız, kendisini polis, asker, savcı gibi kamu görevlisi olarak tanıtanlara kesinlikle inanmasınlar. Hiçbir devlet görevlisi vatandaştan para istemez. Böyle bir durumda direkt telefonlarını kapatıp 155’i arasınlar. Bizde bununla ilgili gerekli çalışmaları yapalım. Yakın zamanda Asayiş Şubemiz bu konuyla ilgili 4 operasyon yaptı. 5 tanede şahıs tutuklandı. Ama vatandaşlarımız bu konuda çok dikkatli olsunlar. Kesinlikle bunlara inanmasınlar” dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0