Düğün Evi Kana Bulandı

Uşak’ın Banaz ilçesine bağlı Muratlı Köyü’nde bir genç henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı bıçaklandı. Olayda iki yerinden bıçaklanan R.K. isimli genç hastaneye kaldırılırken, isminin S. olduğu belirtilen şüpheli jandarma tarafından...

Düğün Evi Kana Bulandı
banner98
Uşak’ın Banaz ilçesine bağlı Muratlı Köyü’nde bir genç henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı bıçaklandı. Olayda iki yerinden bıçaklanan R.K. isimli genç hastaneye kaldırılırken, isminin S. olduğu belirtilen şüpheli jandarma tarafından gözaltına alındı.
Olay akşam saat 22.00 sıralarında Muratlı Köyü’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre düğün yerine gelen R.K. isimli genç ile adının S. olduğu belirtilen iki kişi arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı. Kavgada S. isimli şahıs tarafından iki yerinden bıçaklanan genç, dvetliler tarafından Banaz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan genç daha sonra Uşak Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Hayati tehlikeyi atlattığı öğrenilen R.K.’nin tedavisi decvam ederken jandarma tarafından gözaltına alınan S.’nin sorgusunun devam ettiği belirtildi.
Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2014, 13:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0