banner102

Darp Sonucu Ölüme Sebebiyet Davası

Samsun’da bir kişiyi darp ederek ağır yaralayıp, daha sonra hastanede ölmesine sebep oldukları iddiasıyla 1’i tutuklu 2 kişinin yargılanmasına başlandı.Olay, İlkadım ilçesi Unkapanı Mahallesi’nde yaklaşık 6 ay önce meydana geldi....

Darp Sonucu Ölüme Sebebiyet Davası
Samsun’da bir kişiyi darp ederek ağır yaralayıp, daha sonra hastanede ölmesine sebep oldukları iddiasıyla 1’i tutuklu 2 kişinin yargılanmasına başlandı.
Olay, İlkadım ilçesi Unkapanı Mahallesi’nde yaklaşık 6 ay önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Ondokuz Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu’ndan emekli aşçı olan Abdullah Çakır (64), kimliği belirsiz 2 kişi tarafından sokak ortasında darp edilerek ağır yaralandı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Abdullah Çakır, hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Çakır, tedavisi sürerken hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili Ş.D. (20) ve T.T. (20) gözaltına alındı. Ş.D. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, T.T. serbest bırakıldı. Her iki şahıs hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Davanın ilk duruşmasında tutuklu sanık Ş.D. duruşmada hazır bulunurken, tutuksuz sanık T.T. duruşmaya katılmadı. Ş.D. verdiği ifadede, "2 adet bira içtim. Arkadaşımın evinden aldığım 3 adet sinir ilacını da içtim. Bu ilaçları içince kendimi kötü hissettim. Cadde üzerinde arkadaşım T.T. ile karşılaştım. Büfeden bir bira alarak T.T. ile birlikte içtik. Ben bu birayı içerken kendimi kaybetmişim. Daha sonra ne olduğunu hatırlamıyorum. Kavga olayını ve Abdullah Çakır’ın ölme olayını hatırlamıyorum. Hakkımdaki suçlamaları kabul etmiyorum. Pişmanım. Savunma ve söyleyeceklerim bundan ibaret" dedi.
Müdahil avukatı Ata Giritli, duruşma katılmayan tutuksuz sanık T.T.’nin de olaya karıştığı gerekçesiyle tutuklanmasını talep etti. Mahkeme heyeti T.T. hakkında da tutuklama talebiyle yakalama müzekkeresi çıkartılmasına karar verdi. Duruşma ertelendi.
Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2015, 08:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0