banner101

Dalgıcın Zıpkınla Balık Avı Sonu Oldu

Bursa’nın Gemlik ilçesinde zıpkınla balık avlamak için denize dalan bir dalgıcın cansız bedeni bulundu.Alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde zıpkınla avcılık yapmak için evinden ayrılıp Narlı iskelesinden denize dalan 32 yaşındaki...

Dalgıcın Zıpkınla Balık Avı Sonu Oldu
Bursa’nın Gemlik ilçesinde zıpkınla balık avlamak için denize dalan bir dalgıcın cansız bedeni bulundu.
Alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde zıpkınla avcılık yapmak için evinden ayrılıp Narlı iskelesinden denize dalan 32 yaşındaki Özgen Ağnar’dan haber alamayan yakınları, öğle saatlerinde durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Jandarma ekiplerinin bölgede yaptıkları aramalar sırasında, Ağnar’ın cesedi Narlı iskelesinde balıkçılar tarafından kayalıklar civarında fark edildi.
Köylülerin jandarmaya haber vermesi üzerine Mudanya’da konuşlu bulunan DEGAK 11 dalgıç timi bölgeye geldi. Yeri tespit edilen Ağnar’ın cansız cesedi kayalıklar arasından çıkarıldı. Deniz sevdalısı olduğu öğrenilen Ağnar’ın dalışta kullandığı zıpkını da 10 metre derinlikte bulundu.
Gemlik Jandarma Komutanı Coşkun Çorapçı da olay yerine gelerek görevlilerden bilgi aldı. Savcının incelemesinin ardından Ağnar’ın cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Çalıştığı Borçelik firmasında dalgıç kulübünde üye olan Özgen Ağnar’ın evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi. Genç dalgıcın ölüm sebebi araştırılıyor.
Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2015, 07:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0