Cesedini 6 Parçaya Ayırdı!

Antalya’da evli ve 3 çocuk babası şahıs, aşk yaşadığı 37 yaşındaki kadını otel odasında yastıkla boğarak öldürdü.

 Cesedini 6 Parçaya Ayırdı!
banner98
Antalya’da evli ve 3 çocuk babası şahıs, aşk yaşadığı 37 yaşındaki kadını otel odasında yastıkla boğarak öldürdü. Zanlı, iki gün bekletip bıçakla 6 parçaya ayırdığı cesedi ormanlık alanda gömerken jandarma tarafından suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 16.00 sırasında Kepez ilçesi Çamlıca köyü girişinde meydana geldi. Antalya’da şehiriçi minibüs şoförlüğü yapan Galip Ö. (47), iddiaya göre 3 ay önce yolcu olarak binen Esma Ekinci (37) ile tanıştı. İkili arasındaki arkadaşlık zamanla ilerledi ve aşka dönüştü. Bir barda çalışan Esma Ekinci ile evli ve 3 çocuk babası Galip Ö., 20 gün önce şehir merkezinde bir otelde birlikte kalmaya başladı. Galip Ö., iddiaya göre iki gün önce Esma Ekinci’ye barda çalışmaması gerektiğini söyledi. Çalışacağını söyleyen Esma Ekinci ile Galip Ö. arasındaki tartışma büyüdü. Kendini kaybeden Galip Ö., Ekinci’yi otel odasında yastıkla boğarak öldürdü. Cesedi iki gün otel odasında bekleten Galip Ö., dikkat çekmeden cesedi dışarı çıkartabilmek için testere aramaya başladı. Testere yerine bıçak bulan şahıs, cesedi 6 parçaya ayırdıktan sonra iki valize koyarak Kepez ilçesi Çamlıca köyü girişindeki ormanlık alana getirdi. Valizle yol kenarında beklemeye başlayan Galip Ö.’nün durumundan şüphelenen kamyon şoförleri, yolda uygulama yapan Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine haber verdi. Jandarma ekipleri zanlının yanına gelerek sorgulama yaptı. Kimlik sorgusunda temiz çıkan zanlı, valizde ne olduğu sorusu üzerine, “Eşimle tartıştım burada oturuyorum. Kurbandan kalan etler var” cevabını verdi. Durumdan şüphelenen jandarma ekipleri valizleri açtığında parçalara ayrılmış cesetle karşılaştı.

Gözaltına alınan zanlı, Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.

Jandarmadaki sorgusunda Esma Ekinci’nin bileklerinden kestiği iki elini gömdüğü yeri söyleyen Galip Ö.’nün cesedin diğer parçalarını gömmek için yer aradığını söylediği öğrenildi. Zanlının, boğuşma sırasında tırnakları arasında doku örnekleri kalan kadının bileklerini yakalanmamak için cesetten farklı bir yere gömdüğü öğrenildi. Zanlının Ekinci’yi çok sevdiğini ve cinayetten dolayı pişmanlık duyduğunu söylediği öğrenildi.

Jandarma olay yeri inceleme ekipleri ve savcının çalışması sonrası ceset parçaları poşete alındı. Ceset, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Jandarma ekipleri, ikilinin kaldığı otelde de inceleme yaptı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0