Bursa’da Freni Patlayan Tır Faciası

Bursa’nın Kestel ilçesinde freni patlayan fayans yüklü TIR’ın kırmızı ışıkta duran iki araca çarpması sonucu 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, kaza Bursa Ankara karayolu Barakfakih Kavşağı’nda iftar saatlerinde...

Bursa’da Freni Patlayan Tır Faciası
banner98
Bursa’nın Kestel ilçesinde freni patlayan fayans yüklü TIR’ın kırmızı ışıkta duran iki araca çarpması sonucu 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, kaza Bursa Ankara karayolu Barakfakih Kavşağı’nda iftar saatlerinde meydana geldi. Bilecik plakalı fayans yüklü bir TIR’ın saat 20.00 sıralarında Bursa istikametine seyir halindeyken frenleri patladı. TIR, Barakfakih Kavşağı’nda trafik ışıklarında bekleyen bir otomobil ve bir kamyoneti ezerek yolun kenarındaki meyve bahçesine uçtu. Kazada TIR sürücüsü ile otomobilin arka koltuğundaki bir kadın hayatını kaybetti. Olayda 3 kişi yaralandı. Yaralılar Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazaya ilk müdahaleyi hemen yakında trafik ve asayiş kontrolü yapan polis ekipleri yaptı. Cumhuriyet Savcılığı kazayla ilgili soruşturma başlattı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0