Bin polisle şafak vakti operasyon

Adana Emniyet Müdürlüğü özel harekat, çevik kuvvet polisi ve havadan helikopter desteğiyle bin polisle şafak vakti huzur operasyonu yaptı.

Bin polisle şafak vakti operasyon
banner98
 Edinilen bilgiye göre Adana Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize, Narkotik ve Asayiş ekipleri Kurban Bayramı'nı vatandaşların huzur içerisinde geçirmesi için harekete geçti. Polis özellikle Şehit Erkut Akbay ve Çamlıbel Mahallesi'nde Kurban Bayramı öncesi hareketlilik olduğu ihbarını alarak bu iki mahallede 28 ayrı adrese eş zamanlı operasyon yapmak için düğmeye bastı. Adana Emniyet Müdürüğü Cengiz Zeybek'in bizzat yönettiği operasyonda polisin hedefinde aranan şahıslar ve torbacı diye tabir edilen uyuşturucu tacirleri vardı. Aralarında özel harekat, çevik kuvvetinde olduğu bin polisle emnyet güçleri şafak vakti saat 05:10'da harekete geçti. Polis belirlenen noktalara tek tek girmeye başladı. Helikopterde operasyon anında havadan destek verdi. Bu arada özel harekat polisleri stratejik noktalara şok baskınlar yaptı.

"EN GÜVENLİ EV" 
Özel harekat polislerinin girdiği bahçeli bir evin her tarafında güvenlik kamerası olması polisi bile şaşırttı. Evin ön girişinde duvara yerleştirilmiş 3 güvenlik kamerası varken hem damda hem de evin arka bahçe girişinde de kamera olduğu görüldü. Ev sahibi ise kamerayı hasmı olduğu için taktığını söyledi. Kameraların yönlerinin ise direkt evi değil de yolu görmesi de dikkatlerden kaçmadı.
Polisin operasyonu sabah saat 07:20'ye kadar devam ederken operasyonlarda 10'a yakın aranan şahıs yakalandı. Evlerde yapılan aramalarda ise 10'dan fazla tabanca ve pompalı tüfek ele geçirildi.  

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2014, 09:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0