banner102

Bilecik Polisi 180 Adet Sabıka Dosyası Olan Hırsızın Peşinde

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin şüphe üzerine takip ettikleri bir araçtaki hırsızlık zanlılarından biri yakalanırken, 180 sabıka dosyası olan ve 14 ayrı suçtan arama kaydı bulunan diğer şüpheliyi yakalama çalışmaları da...

Bilecik Polisi 180 Adet Sabıka Dosyası Olan Hırsızın Peşinde
Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin şüphe üzerine takip ettikleri bir araçtaki hırsızlık zanlılarından biri yakalanırken, 180 sabıka dosyası olan ve 14 ayrı suçtan arama kaydı bulunan diğer şüpheliyi yakalama çalışmaları da sürüyor.
Yapılan açıklamaya göre; 155 ihbar hattına Ertuğrulgazi mahallesinde 06 plakalı gri renkte bir aracın şüphe uyandıracak şekilde sürekli dolaştığı şeklinde gelen ihbar üzerine, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri bahse konu aracı takibe aldı. Ekipleri fark eden araç sürücüsü 06 plaka otomobil ara sokaklara sürerek, kovalamaca yaşanmasına sebep oldu. Yaklaşık 3 saat süren takip neticesinde otomobil, gri renkli araç İsmetpaşa mahallesinde bulunan bir ikametin önünde kapıları kilitli vaziyette, park halinde terk edilmiş durumda bulundu. Aracın plakasına yönelik yapılan sorguda, plakanın Ankara ilinde H.A. isimli bayana ait araca kayıtlı olduğu belirlenirken, ismi geçen bayanla yapılan görüşmede aracının ikametinin önünde olduğunu söylemesi üzerine plakanın sahte olduğu, aracın çalıntı olduğu anlaşıldı. Şase numarasından yapılan sorguda, aracın İstanbul İlinde bulunan, Ö.H.K. isimli bir özel eğitim kurumuna ait olduğu anlaşıldı. Araca yönelik yapılan parmak izi tarama çalışmalarında, iki ayrı şahsa ait parmak izine rastlandı. Parmak izleri, daha önceden tespit edilen il merkezinde gerçekleşen 4 ayrı evden hırsızlık olayının ve Bozüyük ilçesi, Eskişehir ve Yalova illerindeki 13 evden hırsızlık olaylarının şüphelisi, 180 adet sabıka dosyası ve 14 ayrı suçtan arama kaydı bulunan F.D. (29) ve 14 adet suç kaydı bulunan G.T. (21)‘ye ait olduğu tespit edildi. İl merkezinde 4, Bozüyük ilçesi, Eskişehir ve Yalova illerindeki 13 evden olmak üzere toplam 17 ayrı evden hırsızlık olayının şüphelilerinden 14 adet suç kaydı bulunan G.T. (21), Bilecik Asayiş Şube Müdürlüğü ve Tuzla Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ile yapılan ortak çalışmada yakalandı ve adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Açıklamada, Bilecik il merkezinde 4, Bozüyük ilçesi, Eskişehir ve Yalova illerindeki 13 ayrı evden toplam 17 ayrı evden hırsızlık olaylarının diğer şüphelisi olan, 180 adet sabıka dosyası ve 14 ayrı suçtan arama kaydı bulunan F.D. (29)’ yi yakalama çalışmalarının ise aralıksız devam ettiği belirtildi.
Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2014, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0