banner101

Bayan Sürücü Otomobiliyle Çocukların Arasına Daldı: 5 Yaralı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bayan sürücü, kullandığı otomobille çocukların arasına daldı. Kazada 3 çocuk, sürücü ile otomobilde bulunan nişanlısı yaralandı. Bayan sürücünün nişanlısı otomobili kendisinin kullandığını söylese...

Bayan Sürücü Otomobiliyle Çocukların Arasına Daldı: 5 Yaralı
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bayan sürücü, kullandığı otomobille çocukların arasına daldı. Kazada 3 çocuk, sürücü ile otomobilde bulunan nişanlısı yaralandı. Bayan sürücünün nişanlısı otomobili kendisinin kullandığını söylese de polisleri ikna edemedi.
Kaza, Akarca Mahallesi Kirmanlı Camii mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kale Sokak istikametinden şehir merkezi istikametine seyreden Safiye Z. (37) idaresindeki 67 SF 658 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce kaldırımda yürüyen çocuklara, ardından da binanın girişine çarptı. Otomobilin altında kalan Mehmet Yıldırım (10) mahalle sakinlerinin yardımı ile çıkartılıp özel bir araçla ilçedeki özel hastaneye kaldırıldı. Otomobil ile duvar arasına sıkışan 8 yaşındaki Efe Külcü ise vatandaşların yardımı ile bulunduğu yerden alınarak yol kenarındaki banka yatırıldı. Ablası Eda Külcü gözyaşları içerisinde sağlık ekipleri gelene kadar kardeşinin başını okşayarak teselli etmeye çalıştı. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, yaralı çocuklardan Efe Külcü ve Azat Yıldırım’ı (5) yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Kaza sırasında otomobilde bulunan bayan sürücünün nişanlısı Ferat K. (39) ise polis ekipleri tarafından hastaneye götürüldü.
Kullandığı otomobille mahallede çocukların arasına dalan bayan sürücü, kaza sonrası yere oturup bir süre gözyaşı döktükten sonra nişanlısı Ferat K. tarafından olay yerinden gönderildi. Ferat K., olay yerindeki polis ekiplerine kazayı kendisinin yaptığını söyledi ancak başının sağ tarafından yaralanmasından dolayı kimseyi ikna edemedi. Polisin ‘Kazayı sen yaptıysan sağ taraftan nasıl yaralandın?’ sorusuna ‘Kazayı ben yaptım’ diye yanıt veren Ferat K.’yı kazayı gören mahalle sakinleri de yalanladı. Mahalle sakinlerinden Murat Canpurçak, kazanın oluşunu görmediğini ancak otomobilin sürücü tarafından bir bayanın çıktığını söyledi. Kazada çocuklardan birinin aracın altında kaldığını, diğerinin de otomobil ile duvar arasında sıkıştığını belirten Canpurçak, bayan sürücünün kazadan sonra olay yerinde olduğunu söyledi.
Kaza nedeniyle şoka giren bakkal Hayrullah Öztürk de, çocukları evlerine gönderdiği sırada kütleme duyduğunu, arkasına dönüp baktığında kazayı gördüğünü anlattı. Aracı bayan sürücünün kullandığını söyleyen Öztürk, “Şoför koltuğundan bayan çıktı” dedi.
Kazada yaralanan 3’ü çocuk 5 kişinin hayati tehlikesinin bulunmadığı ve tedavilerine devam edildiği öğrenildi. Bayan sürücüyü gözaltına alan polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2016, 08:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0