AVM’de Yoğun Duman Paniği

Bursa’daki AVM’nin çatısından dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar, itfaiye ekiplerini harekete geçirdi. Olay yerine kısa süre ulaşan ekipler, yoğun dumanın bacadan çıkan yağlardan kaynaklandığını söyledi.Olay, saat 14.50 sıralarında...

AVM’de Yoğun Duman Paniği
banner98
Bursa’daki AVM’nin çatısından dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar, itfaiye ekiplerini harekete geçirdi. Olay yerine kısa süre ulaşan ekipler, yoğun dumanın bacadan çıkan yağlardan kaynaklandığını söyledi.
Olay, saat 14.50 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Kent Meydanı’nın da bulunan bir AVM’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Alışveriş Merkezi’nin çatısından yükselen dumanları gören vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verdi. AVM’ye girmek isteyen ve içindeki vatandaşlar ise büyük panikle olay yerinden uzaklaşmaya çalıştı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri dumanın çıktığı bölgeye doğru yönlenirken, polis ekipleri de geniş güvenlik önlemleri aldı. 4 itfaiye ekibiyle olaya müdahale eden ekipler, yoğun dumanın bacadan çıkan yağlardan kaynaklandığını korkulacak bir şeyin olmadığını söyledi. Ekiplere yardımcı olmak isterken dumandan etkilenen güvenlik görevlisine olay yerinde 112 Acil Servis ekipleri tarafından müdahale edildi.
Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2015, 16:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0