Arkadaşlar Arasında Çıkan Kavgada bakın ne oldu?

Başkent’te, aralarında husumet bulunan arkadaş grubu arasında çıkan kavga sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.Olay, gece saatlerinde Pursaklar ilçesinde yaşandı.

Arkadaşlar Arasında Çıkan Kavgada bakın ne oldu?
banner98
Başkent’te, aralarında husumet bulunan arkadaş grubu arasında çıkan kavga sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
Olay, gece saatlerinde Pursaklar ilçesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre; aralarında husumet bulunan Hasan ve Hüseyin K. kardeşler ile Emin S. (31) arasında Sarayköy Mahallesi Mahmudiye Caddesi üzerinde bulunan boş bir arazide tartışma başladı. Remzi K. da taraflar arasındaki anlaşmazlığı gidermek için olay yerine geldi. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Emin S. bıçağına sarıldı, Hasan ve Hüseyin K. kardeşler ise Emin S.’yi darp etti. Emin S.’nin kavga sonucu yere düşmesi üzerine, Remzi K., Hasan K ve Hüseyin K. olay yerinden ayrıldı.
Bir süre sonra olay yerine dönen Remzi K., Emin S.’nin cansız bedeniyle karşılaştı ve polis ekiplerine haber verdi. Polis ekipleri, olay yerine güvenlik şeridi çekti. Olay yeri inceleme ekipleri, ceset üzerinde ve Emin S.’nin olay yerinde bulunan otomobilinde incelemelerde bulundu. Ceset, savcının da incelemesinin ardından cenaze aracıyla adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.
Olay yerinde polis ekipleri ve savcıya yaşananları anlatan Remzi K. gözaltına alındı. Polis ekipleri Hasan K. ve bıçakla yaralandığı öğrenilen Hüseyin K.’yı yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0