banner101

Arazi Anlaşmazlığı Yüzünden Kardeşini Öldürdü

Samsun’da bir kişi aralarında arazı anlaşmazlığı bulunan 5 çocuk babası kardeşini tarlada çalışırken pompalı tüfekli vurarak öldürdü.Olay, Terme ilçesinin Bazlamaç Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 60 yaşındaki...

Arazi Anlaşmazlığı Yüzünden Kardeşini Öldürdü
Samsun’da bir kişi aralarında arazı anlaşmazlığı bulunan 5 çocuk babası kardeşini tarlada çalışırken pompalı tüfekli vurarak öldürdü.
Olay, Terme ilçesinin Bazlamaç Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 60 yaşındaki Yüksel Koçal, aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan 5 çocuk babası 49 yaşındaki kardeşi İsmail Koçal’ı mısır tarlasında çalıştığı bir sırada pompalı tüfekle ateş ederek vurdu. Silah sesi üzerine olay yerine giden diğer kardeşi 51 yaşındaki Ahmet Koçal’a da, "Gelme seni de vuracağım" diyen Yüksel Koçal, kaçan kardeşi Ahmet Koçal’ın da peşinden tüfekle ateş açtı. Ahmet Koçal olayda yara almazken, ağır yaralanan İsmail Koçal, Terme Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İlk müdahalesinin ardından hayati tehlike kaydı ile ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen İsmail Koçal, Samsun’daki hastanenin acil servisinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kardeş katili olan Yüksel Koçak jandarma tarafından gözaltına alındı. Ahmet Koçal verdiği ifade de, "Kardeşlerim Yüksel Koçal ile İsmail Koçal arasında araziden kaynaklanan sınır anlaşmazlığı vardı. Silah sesi üzerine olay yerine gidince ağabeyim ’Gelme seni de vuracağım’ deyince kaçmaya başladım. Peşimden ateş açtı ancak ben yara almadım" dedi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2015, 11:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0