Antalya’da silahlı saldırı: 1 yaralı

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde bir kişi akşam iş yerinden evine giderken silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda yaralana şahıs hastaneye kaldırılırken, saldırıda bulunan şahıslar olay yerinden kaçtı.Olay, akşam saat 19.40 sıralarında...

Antalya’da silahlı saldırı: 1 yaralı
banner98
Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde bir kişi akşam iş yerinden evine giderken silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda yaralana şahıs hastaneye kaldırılırken, saldırıda bulunan şahıslar olay yerinden kaçtı.
Olay, akşam saat 19.40 sıralarında Konyaaltı ilçesi Öğretmenevleri Mahallesi 910 sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iş yerinden evine gitmek üzere yola çıkan Yüksel Yurduseven’e, 910 sokak üzerine gelince bir araç içerisinden kimliği belirsiz şahıslar tarafından ateş açıldı. Çevrede silah seslerini duyanlar durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede gelen sağlık ekipleri, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Yurduseven’i özel bir hastaneye kaldırdı.
Polis ekipleri ise olay yerini güvenlik şeridi ile çevirerek inceleme yaptı. Polis olay sonrası otomobil ile kaçan şahısların bulunması için inceleme başlattı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0