banner101

Antalya Havalimanı’ndaki yangın paniğe neden oldu

Antalya Havalimanı Dış Hatlar Terminali’ndeki bir fast food restoranında çıkan yangın büyümeden söndürüldü. Yangın nedeni ile havalimanında uçuşlar kısa bir süreliğine durduktan sonra normale döndü.Edinilen bilgiye göre, Antalya Havalimanı...

Antalya Havalimanı’ndaki yangın paniğe neden oldu
Antalya Havalimanı Dış Hatlar Terminali’ndeki bir fast food restoranında çıkan yangın büyümeden söndürüldü. Yangın nedeni ile havalimanında uçuşlar kısa bir süreliğine durduktan sonra normale döndü.
Edinilen bilgiye göre, Antalya Havalimanı 2’nci Terminali’ndeki bir fast food restoranında saat 20.30 sıralarında yangın çıktı. Yangına ilk müdahaleyi restoranın içerisinde bulunan çalışanlar yaptı. Haber verilmesi üzerine olay yerine havalimanı içerisinde bulunan itfaiye ekipleri geldi. Yangın itfaiye ekiplerinin çalışması ile kısa sürede söndürülürken, güvenlik gerekçesi ile tüm yolcular tahliye edildi.
Yangın nedeniyle dış hatlar uçak seferleri de kısa bir süreliğine durduruldu. Yangının kontrol altına alınmasının ardından uçuşlar yeniden başladı. Yangın nedeni ile fast food restoranında küçük çaplı maddi zarar meydana geldi. Polis yangın ile ilgili soruşturma başlattı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0