banner102

Amerikalı Gazetecinin Cenazesi Ypg’lilerle Aynı Araçta Taşındı

Lübnan Asıllı Gazeteci Serena Shim’in cenazesine, erkek kardeşinin teşhis ve onayının ardından otopsi yapıldı. Shim’in cenazesi Kobani’deki çatışmalarda ölen 2 YPG’linin tabutlarının da bulunduğu cenaze nakil aracıyla taşındı.Şanlıurfa...

Amerikalı Gazetecinin Cenazesi Ypg’lilerle Aynı Araçta Taşındı
Lübnan Asıllı Gazeteci Serena Shim’in cenazesine, erkek kardeşinin teşhis ve onayının ardından otopsi yapıldı. Shim’in cenazesi Kobani’deki çatışmalarda ölen 2 YPG’linin tabutlarının da bulunduğu cenaze nakil aracıyla taşındı.
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu’nda bekleyen İran’ın Press TV muhabiri Serena Shim’in cenazesi, kente gelen kardeşi Arkan El Sıbai tarafından teşhis edildi. Verilen onayın ardından Shim’in cenazesinin otopsi işlemi yapıldı. Hastane önüne gelen Jandarma olay yeri inceleme aracı tarafından Shim’in özel eşyaları alınırken, kardeşini teşhis eden Sıbai ise, kurumun önünde beklerken göz yaşlarına hakim olamadı. Shim’in cenazesi, Şiyar Ahmet ve Mazlum Batman kod adlı 2 YPG’li ile aynı cenaze aracına konuldu. Shim’in cenazesi, kimlikleri tespit edilemediği için ailelerine ulaşılamayan ve bir süre ailelerinin tespiti için bekletilecek olan YPG’lilerle birlikte Mehmet Akif İnan Devlet Hastanesi morguna nakledildi. Gece hastanede kalacağı belirtilen Shim’in cenazesinin, defin onayının ardından ailesine teslim edileceği belirtildi.
Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2014, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0