Alman Çiftin Ölümü

Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yener Yavuz, Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’nde kiraladıkları evde 11 Ağustos’ta öldürülen Alman Kertsin ve Peter Horvath cinayetiyle ilgili somut bilgilere son 2 günde ulaşılabildiğini söyledi.Cesetlerin...

Alman Çiftin Ölümü
banner98
Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yener Yavuz, Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’nde kiraladıkları evde 11 Ağustos’ta öldürülen Alman Kertsin ve Peter Horvath cinayetiyle ilgili somut bilgilere son 2 günde ulaşılabildiğini söyledi.
Cesetlerin olaydan 10 gün sonra bulunduğu için geçen zamanın cinayetin aydınlatılmasını zorlaştırdığını belirten Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yener Yavuz, "İnce elenip sık dokunması gereken bir durum. Güvenlik kameralarını civardaki bazı kişilere izleterek kimlik tespiti yapmaya çalıştık. Bu bilgilerin dışarı sızdırılması gibi bir zafiyet olduğu anlamına gelmiyor" dedi.
Olayla ilgili eşkali belirlenen ancak kimliği tespit edilemeyen 2 zanlı olduğunu belirten Başsavcı Yavuz, "Ancak olay anında civarda başka bir kişi veya olayı azmettiren bir kişi olabilir. Ancak bunu bilmiyoruz. Son 2 günde bazı somut bilgilere ulaştık. Ölenlere ait bazı eşyaların çalınması söz konusu ancak bu eşyaların maddi değeri çok ciddi değil. Güzel çalışıyoruz. Aldığımız mesafe iyi" diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2014, 20:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0