banner101

Aliağa’da Yanan Otomobil Kullanılamaz Hale Geldi

İzmir’in Aliağa ilçesinde, uzun zamandan beri kullanılmayan bir otomobil, yanarak kullanılamaz hale geldi. Otomobilin sahibi ise yanan otomobilini kovalarla söndürmeye çalıştı.Olay, Aliağa’nın Siteler Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya...

Aliağa’da Yanan Otomobil Kullanılamaz Hale Geldi
İzmir’in Aliağa ilçesinde, uzun zamandan beri kullanılmayan bir otomobil, yanarak kullanılamaz hale geldi. Otomobilin sahibi ise yanan otomobilini kovalarla söndürmeye çalıştı.
Olay, Aliağa’nın Siteler Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet K. (60) Sultan Sitesi arkasında bulunan arsada uzun zamandan beri park halindeki 35 AG 4676 plakalı otomobilini çalıştırdı. Belli bir mesafe gittikten sonra prefabrike evden eşya almak için araçtan indiği esnada aracın egzoz kısmındaki otlarda alev çıktığını gören Mehmet K., aracını tekrar çalıştırmak isteyerek yanan otlardan aracını uzaklaştırmak istedi. Fakat otomobili çalıştırmayı başaramayan Mehmet K., durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Hızla otomobili saran alevler, kuru otluk alana yayıldı. Olay yerine çağrılan itfaiye ekiplerinin tamamen söndürdüğü yangında otomobilin kullanılamaz halde olduğu ve 1 dönümlük otluk alanın yandığı görüldü.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0