banner102

Akaryakıt İstasyonunda Şüpheli Çanta Alarmı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir akaryakıt istasyonunun girişinde unutulan çanta, polisi alarma geçirdi. Fünye ile patlatılan çanta boş çıkarken, meraklı vatandaşlar tehlikeye aldırmadan bomba imha uzmanlarının çalışmalarını hem...

Akaryakıt İstasyonunda Şüpheli Çanta Alarmı
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir akaryakıt istasyonunun girişinde unutulan çanta, polisi alarma geçirdi. Fünye ile patlatılan çanta boş çıkarken, meraklı vatandaşlar tehlikeye aldırmadan bomba imha uzmanlarının çalışmalarını hem izledi hem de cep telefonları ile görüntülemeye çalıştı.
Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Müftü Mahallesi, Uğur Mumcu Caddesi üzerinde şüpheli çanta paniği yaşandı. Bir akaryakıt istasyonunun girişinde unutulan çanta, vatandaşlar tarafından polise ihbar edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri ilk incelemenin ardından durumundan şüphelendikleri çantanın bulunduğu noktaya ulaşan yolları trafiğe kapatırken, benzin istasyonunun çalışmasını da durdurarak emniyet şeridi içerisine aldı. Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü’nden gelen bomba imha uzmanları, şüpheli çantayı fünye ile patlattı. Yapılan incelemede çantanın içerisinin boş olduğu ortaya çıktı. Bomba imha uzmanlarının çalışmaları ve şüpheli çantanın patlatılması sırasında çevredeki vatandaşlar polisin tüm uyarılarına rağmen tehlikeye aldırmadan cep telefonları ile görüntü çekmeye çalıştı. Bomba imha uzamanını yakından görüntülemek için yoğun çaba sarf eden Onur Dilli isimli bir genç, böyle bir olayı ilk defa gördüğünü ifade etti. Bomba imha görüntülerini daha önce hep televizyonlardan izlediğini belirten Onur Dilli; “İlk defa gördüm. Hep televizyondan izliyorduk. İlk kez canlı olarak izledik. Biraz heyecanlıydı. Patlama anında biraz ürktük" dedi.
Yapılan incelemenin ardından boş çanta bomba imha uzmanlarının ekip aracına konulurken, trafiğe kapatılan yollar ve benzin istasyonu yaklaşık 2 saat sonra yeniden açıldı.
Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2014, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0