Açıldığı Günden Bu Yana 3 Kez Soyuldu

Edirne’de bir büfe açıldığı günden bu yana 3 defa soyuldu. Hırsızlık olaylarından bıkan büfe sahibi, işi bırakmayı düşündüğünü söyledi.Edinilen bilgiye göre, Kaleiçi semti Mithatpaşa Mahallesi Kulekapı Caddesi üzerinde Üç...

Açıldığı Günden Bu Yana 3 Kez Soyuldu
banner98
Edirne’de bir büfe açıldığı günden bu yana 3 defa soyuldu. Hırsızlık olaylarından bıkan büfe sahibi, işi bırakmayı düşündüğünü söyledi.
Edinilen bilgiye göre, Kaleiçi semti Mithatpaşa Mahallesi Kulekapı Caddesi üzerinde Üç Kardeşler adlı büfe, açılışından bu yana üçüncü defa kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından soyuldu. Abdurrahman Daloğlu’nun işletmeciliğini yaptığı büfenin kapı kilidini ve camını kırarak içeriye giren hırsızlar yaklaşık 500 liralık alkollü içecek çaldı.
Daha önce de hırsızlık olayının yaşandığı büfenin sahibi önlem amacıyla her akşam satışını yaptığı sigaraları evine götürdüğünü bildirdi.
Üç Kardeşler Büfesinin işletmecisi Abdurrahman Daloğlu, 2009 yılından bu yana büfe işletmeciliği yaptığını ifade ederek, "Büfem Edirne’nin en işlek caddelerinden birinin üzerinde. Ancak hırsızlar hangi ara iş yerimin kapısını kırarak alkollü içeceklerimi çaldılar. İş yerim açılışından buyana üçüncü defa hırsızlar tarafından soyuldu. Hırsızlar dün akşam benim iş yerimle birlikte pek çok iş yerini daha soymuşlar. Bu hırsızlar organize bir şekilde soygunculuk yapıyor. Polis hırsızları yakalıyor. Adliyedeki savcı ve hakimler salıyor. Bence hırsızlık yapanlar en ağır şekilde cezalandırılsa hırsızlık olayları da bu kadar çok olmaz. Artık bu işi bırakmayı dahi düşünüyorum" diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2014, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0