16 yaşındaki çocuğu öldürenler adliyeye sevk edildi

Adana’da Kurban Bayramı’nın ikinci günü 16 yaşındaki çocuğu öldürdüğü ileri sürülen baba ve iki oğlu ile birlikte olaya karıştığı iddia edilen 9 kişi adliyeye sevk edildi.Edinilen bilgiye göre, olay, 13 Eylül gecesi Seyhan ilçesi...

16 yaşındaki çocuğu öldürenler adliyeye sevk edildi
banner98
Adana’da Kurban Bayramı’nın ikinci günü 16 yaşındaki çocuğu öldürdüğü ileri sürülen baba ve iki oğlu ile birlikte olaya karıştığı iddia edilen 9 kişi adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre, olay, 13 Eylül gecesi Seyhan ilçesi Şehit Erkut Akbay Mahallesi 2779 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, aynı sokakta oturan Kavran ve Harman ailesinin kızları 15 gün önce kavga etti. Bu kavgadan sonra iki aile sürekli kavga etmeye başladı. Kurban Bayramı’nın ikinci günü alkollü olduğu öğrenilen 16 yaşındaki M.H., arkadaşı Hasan Kımış ile birlikte Kavran ailesini evlerinin önüne gelerek küfür etmeye başladı. M.H.’nin küfür etmesi üzerine Kavran ailesi dışarı çıkarak tartışmaya başladı. Oğullarının tartıştığını gören baba Selahattin ile oğlu Muhammed H. Kavran ailesiyle kavga etmeye başladı. Üzerlerine silah ve pompalı tüfek olduğu ileri sürülen Harman ailesi rastgele ateş etmeye başladı. Açılan ateş sonucu Kasım Kavran başından Hidayet Tekin ise kolundan yaralandı. Hastaneye kaldırılan genç tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olaydan sonra Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri Kavran’ı öldüren katil ya da katilleri yakalamak için 8 adrese operasyon düzenledi. Polisler baba Selahattin H., oğulları Muhammed H. ile M.H, ve onların arkadaşı Hasan K.’yi cinayet işlemekten, Ergin K., Ramazan K, Özgür B., İhsan K. ile Fırat T.’yi kavgaya karışmaktan gözaltına aldı. Emniyetteki sorgularında cinayete karışmadıklarını ileri süren 1’i çocuk 9 zanlı adliyeye sevk edildi.
Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2016, 12:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0