AK PARTİ BURSA'YI KAYBETMEK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPIYOR! GÜLTEN KAPICIOĞLU ATAMASINA TEPKİLER VAR

Siyasetci Gülten Kapıcıoğlu’nun en son olarak Bursa Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğüne asaleten atandığı haberi Bursa’da gündem oldu.
Bir çok kişinin ve özellikle AK Parti seçmenlerin şiddetli tepkileri oldu.
İlk olarak bu konuyu bende  sosyal medyadan gündeme getirmiştim.
Ak Parti eski Bursa Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu durdurulamaz yükleşi devam ediyor diye.
Zaten görev yaptığı alanlara baktığınızda sizlerde anlayacaksınız.

İşte size her dönemde bir yerlerde görevde olma arzusunda olan Gülten Kapıcıoğlu'nun aldığı görevler;
-İlk olarak kendisini 2014 yılında Mudanya Belediye Başkan Aday Adayı oldu.
-Sonrasında ne alaka ise Karacabey Meclis Üyeliğine getirildi.
-Ardından Karacabey meclis üyeliği sayesinde Büyükşehir Belediye Meclis üyeliğine geçti.
-Sonrasında ise bu durdurulamaz yükseklik devam ederken sonradına Ak Parti Bursa Kadın Kolları Başkanlığına atandı.
-Yine enteresandır ki arkasında hangi siyasetciler yardımcı olup arkasında durduysa en son 2019 yılındaki secimlerde Milletvekili Adayı oldu.
Daha durun bu durdurulamaz yükseliş bitmedi devam ediyor.... 
-İstediği görevlere gelemeyen Gülten Kapıcıoğlu gözünü Büyükşehir Belediyesine dikerek öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın Danışmanı oldu.
-Sonrasında bizlerinde o dönem yazdığımız yazılardan sonra başta eski Danışmanı Kenan Kibar, Muharrem Odabaşı ve Gülten Kapıcıoğlu görevden alındı ve başka bir görev olarak Büyükşehir aid şirketlere yönetim kurulu üyesi olarak atandı.
-İşte bu durdurulamaz yükselişin son aşaması olarak Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş onayı ile İçişleri Bakanlığının özel istisnai kadro olarak Özel Kalem Müdürü ne ataması yapılarak asaleten atandığını öğrendik.
Vallahi ne yalan söyleyim bu konuları bile yazarken başım döndü.


Hatta bu atama sonrası önümüzdeki günlerde Büyükşehir Belediyesinde daha önemli bir yere atanacağı iddia edildi.

İşte bu olaylardan dolayı benzeri haberlerin çıkması da  Ak Parti Bursa siyasetinin ne kadar aciz durumda olduğunun göstergesidir bence bu durum.
Zaten Büyükşehirlerdeki skandallara her geçen gün artmaya devam ediyor.
Ayrıca yine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın makam şöferü Abdulkerim Baştür’ün   lise mezunu olmasına rağmen özel kalem müdürlüğü statüsünden asaleti atanarak  iddialara göre önümüzdeki günlerde  Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olarak atanacağıda dillendiriliyor.
Hatta diploma sorununuda yurt dışından mezun olarak cözüldüğü söyleniyor.
İşte Bursa'nın bu kadar sorunu varken birilerinin özel ihtiyaçları için seferber olmasının makam mevki derdinde olmalarının takdirini kamuoyunun takdirine bırakıyorum.
Hatırlasınız Ak Parti de bir prensip bakışı vardı!. Hani yöneticiler Belediyede görev almayacaklar dı?
Garibanlara gelince bu kural var! 
Arkasında birileri olanlara yok mu?
Hatırlayanlar bilir Bursa Büyükşehir eski rahmetli Başkanı Hikmet Şahin döneminde dönemin Ak Parti Bursa Sekreteri Abdurrahman Tığ aynı zamanda Burfaş Genel Müdürlüğü görevini yapıyordu.
O zamanda rahmetli Şahin benim personeli beni mi denetlicek deyip (ki doğru bir bakış) toplantıyı yarıda kesip oradan ayrılmıştı.
Zaten sonrasın da bu durumlardan dolayı Ak Parti Belediyelerde çalışan kişilerin yönetici olmaması için ETİK bir karar olmadığı kararını almıştı.

Ama görünen son taploda başta Bursa Büyükşehir Belediye şirketlerinde nerdeyse hepsi yönetici birde buna özel istisnai atamalar olması da ayrı bir tartışma konusudur.
Şimdi sormak lazım Ak Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman bu yaşanan olaylara yine sessiz mi kalacak?
Yoksa Ak Partinin Bursa'da bitmesini mi izlicek merak ediyorum?
Ama şu kesin bir konu ki Ak Parti Bursa'da bu ve buna benzer olaylardan dolayı kan keybetmeye devam ediyor.
Ha unutmadan koskaca Ak Partinin Bursa'daki Bakanına iftira atan gazeteciye destek veren Büyükşehir Belediyesi Başkanı Alinur Aktaş ve AK parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman'ın da bu konularla ilgide sessiz kalmasıda ayrı bir soru işaretidir.
Hatta son günlerde en son TC eski Başbakanı Binali Yıldırım’ın eşine Semiha Yıldırım Hanımefendiye yapılan çirkin saldırıyı ve bundan önce Maliye Bakanı Berat Albayark’ın eşi Esra Albayrak hanımefendiye 4. Evlatlarının dünyaya gelişi ile ilgili yapaılan hadsiz ve çirkin sözlerden dolayı bizlerde bu olayları şidetle kınıyoruz.
Ama gelin görünkü  aynı terbiyesizliği Bursa’da Ak Partinin başarılı siyasetci ve devlet adamı eski Bakan’a   aylardır iftirlar yapan bir müptezele hala İl Başkanı Ayhan Salman ve Başkan Alinur Aktaş’ında  cevap vermemeleride ayrı bı soru işareti uyandırmaktadır .

YORUM EKLE
YORUMLAR
Fatih Yamaç
Fatih Yamaç - 4 yıl Önce

Demekki bu şahsiyeti birileri özel olarak destekliyor ne özelliği varsa bilmiyorum ama kesinlikle bu işin peşini bırakılmaması gerekiyor bu kimin adamı neyin nesi o kadar teşkilatları da temiz bir şekilde mücadele eden insanlar hepsi yıprandığı bu kişilerin özelliğine merak ediyorum
Demekki bu şahsiyeti birileri özel olarak destekliyor ne özelliği varsa bilmiyorum ama kesinlikle bu işin peşini bırakılmaması gerekiyor bu kimin adamı neyin nesi o kadar teşkilatları da temiz bir şekilde mücadele eden insanlar hepsi yıprandığı bu kişilerin özelliğine merak ediyorumSayın cumhurbaşkanımız en kısa zamanda İstanbul Bursa Ankara’ya kayyum ataması yapar artık şart olmuştur

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0